Onze agenda!

Image Alt

Brouwcafé

gilian-en-annemieke-van-brouwerij-sint-crispijn

Kom langs in ons brouwcafé!

Het leven is fijn, bij Sint Crispijn.

Ben jij bij Sint Crispijn, dan heb je een fijne avond. Of je nu alle 10 bieren van tap wil proeven of een avondje fijn wil los gaan met een DJ, wil borrelen met je familie of vrienden. Het kan. Ons team doet er alles aan om jouw een fijn bezoek te bezorgen.

Gezellig borrelen in ons brouwcafé

In het prachtige voormalige graanpakhuis aan de Winterdijk is direct naast de brouwerij het brouwcafé. Een ruimte die door zijn gezellige kleurrijke inrichting aanvoelt als een huiskamer waar iedereen welkom is. Maar net zo makkelijk jouw place to be is voor een superleuke dansavond, of een tof optreden met de allure van een poppodium.

Geniet met het zicht op de ketels van tenminste 8 Sint Crispijn speciaal bieren van tap, en nog eens 5 eigen speciaal bieren van fles. Alc vrij en arm bier, oa VanDeStreek en Lowlander, ouderwetse Dommelsch pils. Drink jij geen bier? Geen nood en zelfs geen enkel probleem, ook jij bent zeer welkom! Met diverse wijnen en andere dranken, fris en warme dranken zorgen wij voor een geslaagd bezoek.

Wij hebben natuurlijk ook een hapjeskaart.

Proeverij

Je kunt bij ons ten allen tijde een proeverij bestellen. Deze bestaat uit 4 bieren 15cc en stellen wij speciaal voor jouw samen, met uitleg over de bieren.

Groot gezelschap?

Wij reserveren alleen voor grotere gezelschappen, wil jij langskomen met een groter gezelschap en bijvoorbeeld genieten van een proeverij?

Mail  dan naar Annemieke !

In ons café organiseren wij naast rondleidingen in onze brouwerij en biergerelateerde evenementen ook elke vrijdag Vinylfriday en zijn er regelmatig bandjes en deejays die optreden. Houd onze Facebook agenda in de gaten voor meer info.

Ons sfeervolle brouwcafe is ook te huur als feestlocatie.

Vier het bij Sint Crispijn!

< script src="https://iframe.leisureking.eu/if/scale.js" >